DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 13. hétfő
Egyéb

Trendvadász: A Formula Plaza áprilisi ajánlatai

Az április általában már a versenyzésről szól, de idén máshogy alakultak a dolgok. Ezúttal az otthonmaradást reklámozza a média. Ha valaki be akarja tartani ezt a tanácsot, legjobb, ha beszerez a túléléshez pár kiegészítőt.

3T FOR BMW

A kompromisszumoktól mentes aktív pihenés jegyében megtervezett kétkerekű modellel a bajor márka és a 3T a kerékpározás színtiszta élményét adja az ügyfelek kezébe.

bmw.hu

2 195 000 Ft

 P90386119_highRes_launch-of-the-new-3t



Autósport évkönyv – öt szezon összefoglalója

A múlt hónapban az egy csomagban megrendelhető F1-es évkönyveket ajánlottuk, most a testvérkiadvány a soros. Ha valakit örömmel tölt el, hogy a polcán tudhatja az elmúlt esztendők legteljesebb motorsportos évösszefoglalóit, ne habozzon. Tavasszal hatalmas kedvezménnyel rendelheti meg az összes kötetet.

webshop.formula.hu

14 990 Ft

Autosport_Evkonyv_2015-2016-2017-2018-2019_egyben_3D-1

GG-B100-1B Casio G-Shock Mudmaster

Sár-, ütés- és rezgésálló tokozású férfi karóra, amely fokozottan ellenáll az ütésnek és a rázásnak. Tervezésekor figyelembe vették, hogy olyan extrém körülmények között is használni lehessen az óra gombjait, ahol más szerkezetek már sérülhetnek.

casio-watch.hu/partnerek

109 990 Ft

gallery6_l

NordicTrack 2950 Commercial Series with Smart 22" HD touchscreen

Az otthonra is megvásárolható futópadok királya ez a NordicTrack modell, amellyel virtuálisan egy pillanat alatt kiszabadulhatunk a négy fal közül. A pad kényelmes, találunk rajta pulzusmérőt, és a funkciói is könnyen kezelhetőek, de a lényeg a képernyőben van: több száz edzésprogramot érhetünk el, melyek világörökségi helyszínek, nagyvárosok vagy épp csodás tengerpartok mentén vezetnek végig bennünket.

 

hervis.hu

1 199 999 Ft

nordictrack-commercial-2950-treadmill-google-maaps-ifit-coach-plus-black

BioLite CampStove 2

Fából és minden más éghető anyagból készít elektromos áramot ez a hordozható kempingtűzhely, amely a hozzá csatlakozó thermo-elektromos generátornak köszönhetően a hőből nyer energiát, amellyel aztán világíthatunk vagy telefont tölthetünk, ha a helyzet úgy kívánja.

bioliteenergy.com

Ár: 149,95 euró 

710XmdfStOL._AC_SL1400_

Honda CBR1000RR-R Fireblade SP

A japánok ikonikus gyorsasági motorkerékpárja maga egy műalkotás, és ezt észrevette a szakma is: a zászlóshajó a magas minőségű tervezésért kapott elismerést a „Red Dot 2020” zsűrijétől. Aki ilyen kétkerekűt szeretne, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, de amit megvásárol, az messze osztályon felüli termék.  

karasna.honda.hu

Ár: 8 990 000 Ft

Honda_e_CBR_RedDot_V2_LR

Mio MiVue 798

Még az éjszakai vezetés szerelmesei is elismerik, hogy a műfaj gyakran jár nehezített körülményekkel. Sötétedés után a váratlan helyzetek mellett fokozott veszéllyel járhat a közlekedés, és a problémás esetek rekonstrukciójában a menetrögzítő kamerák sem mindig tudtak segíteni. A Mio frissen bejelentett Night Vision technológiája azonban most új szintre emeli az éjszaka rögzített felvételek minőségét és megbízhatóságát.

aqua.hu

Ár: 51 410 Ft

247000_source

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: