Kafi Rea Millát utálta az édesapja, amiért lánynak született: „A fejembe beleragadt, hogy én lány vagyok, és nem érek semmit” – videó

ma 13:26
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Kafi Rea Millának is a produkció biztonsági szolgálata segített /Fotó: Czerkl Gábor

Kafi Rea Millát utálta az édesapja, amiért lánynak született / Fotó: Czerkl Gábor

Élete egyik legnagyobb traumájáról vallott Kafi Rea Milla.

A Next Top Model Hungary következő adásában Kafi Rea Milla is feltűnik, és egy igencsak kemény dologról is mesél a versenyzőknek. A fiatal modell elmondása szerint igencsak nehéz volt a gyermekkora, ugyanis édesapjától rendszeresen megkapta, hogy csalódott amiatt, hogy lánynak született.

"Nekem az apukám volt, aki mindig mondta ezt, hogy a lányok semmit nem érnek. És anyukám három lányt szült neki, és mind a hármunkat utálta. A fejembe beleragadt, hogy én lány vagyok, és nem érek semmit" - mesélte.

Nagy vita a Next Top Model Hungaryben: Lili keményen odaszólt Cintiának – videó

Nagy vita a Next Top Model Hungaryben: Lili keményen odaszólt Cintiának – videó

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Kafi Rea Milla gyermekkor apja édesapa trauma

Játssz és nyerj!