„A nagybetűs nő!” - A 72 éves Pataki Áginak ezekben a ruhákban nagy a sikere

Pataki Ági egy különleges videót osztott meg magáról, követői rajonganak a felvételért és az egykori modell által viselt ruhákért is.

Pataki Ági gyönyörű ruhákban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pataki Ági 72 évesen is követi a trendeket, legyen szó öltözködésről vagy akár egy virális videó elkészítéséről.

Pataki Ági gyönyörű ruhákban

Pataki Ági élete minden terén tartja a ritmust a világ változásaival, mi sem igazolja ezt jobban annál, hogy aktívan posztol TikTok-oldalára is. A modell előszeretettel osztja meg szépségtrükkjeit, hobbijait, utazásait és gondolatait az életről. Közel kilencezer követője örömmel fogad minden tartalmat tőle, inspirálónak és egyben szórakoztatónak tartják. 

@patakiagititok 🤍🖤 #patakiagi #patakiagititok #uralniazidot #szepsegesegeszseg ♬ suono originale - gallagher

A TikTokon folyamatosan változó trendeket sem hagyja figyelmen kívül, legújabb videójában fel is ült az egyik legfrissebb netes trendre. A "fehér hattyú - fekete hattyú" trendet többnyire barátnők szokták elkészíteni, akiknek egyike visszafogottabb, lányos stílust képvisel, a másikuk pedig egy sokkal karakteresebb, már-már femme fatale vonalat, a videókban pedig ezt a különbözőséget hangsúlyozzák ki. A háttérben mindig Csajkovszkij Hattyúk tava című művének egyik részlete szól, innen is ered a trend elnevezése. 

Pataki Ági is elkészítette ezt a videót, annyi különbséggel, hogy ő egy személyben testesítette meg a fehér és a fekete hattyút is. A felvétel első részében fehér ruhában, majd egy vágás után fekete szettben mutatta meg magát. A követőinek nagyon tetszett, rengeteg komment érkezett a rövid videó alá. "A nagybetűs nő" - írta egy követője. "Elegancia, stílus, valódi szépség!" - tette hozzá egy másik.  

Pataki Ági feltűnést keltett a premieren: a 72 éves modell nőies és vagány

Csáki László első egész estés animációs filmjének, a Kék Pelikánnak a díszbemutatóján sztárok is megjelentek.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Ezt is szeretjük