Árpa Attila: „Három nő van az életemben, aki a legfontosabb”

Árpa Attila félretette a macsó férfiasságot, és igazán érzelmes oldalát mutatta meg. Lányáról is beszélt.

Árpa Attila vallomása a nőkről
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Árpa Attila számára mindhárom fontos nő, aki az életében van, egyfajta példakép, és büszkeséggel gondol rájuk.

Árpa Attila vallomása a nőkről 

Árpa Attila április közepén egy film díszbemutatójára érkezett meg kedvesével, Czakó Alexandrával. Ahogy azt már korábban megírtuk, 19 évvel fiatalabb nővel korábban már évekig folytatott "se veled, se nélküled" kapcsolatot, két évvel ezelőtt szakítottak, akkor úgy tűnt, végleg. A producer és kedvese most ismét egymásra talált. Árpa Attila a Manna FM Valódi Nők című műsorának vendégeként vallott a legfontosabb nőkről az életében.

image2
Fotó: Manna FM

- Nagyon-nagyon boldog vagyok, most már ott tartok, hogy három nő van az életemben, aki tényleg a legfontosabb, mind a hármat szeretem, és nekem mind a három példakép a saját módján. Még a 17 éves lányom is egyfajta példakép, mert ő képviseli nemcsak az én jövőmet, hanem az ő generációját is, és azt is jól. Tehát ő sem az a tipikus Z generációs, elkényeztetett, akinek csak a telefon létezik. Na jó, fontos a telefon nyáron, de vannak olyan értékei, és jó szíve, és filantróp meg polihisztor, meg minden ilyesmi, ő is egyfajta példakép számomra.

A szívtipró filmes elmondta, neki sosem számított, hogy fia vagy lánya lesz, de minden másban is elfogadó és empatikus. 

- Teljesen mindegy, hogy fiú vagy nő, vagy nonbináris, nekem mindegy, így is, úgy is szeretném őt, amilyen. Nem volt ilyen, nem tettem különbséget. A szeretet meg mindig is ott volt, én mindig is vágytam gyerekre.

Árpa arról is beszélt, lesz-e az Argo első és második részének folytatása. 

- Sajnos nem. Azért nem, mert a főszereplők egy része már nincs köztünk sajnos. Úgyhogy Oszter Sándor, Bicskei Lukács, Kiss József és sajnos még sorolhatnám, egy csomóan már nincsenek itt velünk, így aztán ez már nem lenne az igazi.

Árpa Attila és Tomán Szabina 17 éves lánya vagány tini: Amira így bulizott az apjával

Árpa Attila kamerázta le, ahogy Tomán Szabinával közös lányával tátogott és táncolt a Grease egyik slágerére.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Ezt is szeretjük