Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes fotójáért odáig vannak: süt róluk a harmónia

Krausz Gábor és Mikes Anna képéért teljesen odáig vannak követőik, ami nem véletlen, hiszen a fotó tökéletesen átadja a köztük uralkodó harmóniát.

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes képe
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Krausz Gábor és Mikes Anna is hazatért az Ázsia Expressz forgatásáról, egy gyönyörű szerelmes fotót is megosztottak ezzel kapcsolatban. 

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes képe

A képen Krausz Gábor és Mikes Anna egy festői tájjal a háttérben bújnak egymáshoz, süt róluk, hogy mekkora harmóniában vannak egymással. A szerelmes kép hangulata a követőiknek is átjött, csak úgy záporoznak a kommentek. "Szép és intelligens hölgy, Gábor, nagyon becsüld meg!" - áll egy hozzászólásban. "Szerelem....meghittség....nyugalom.....ez a kép a valóság!!! Sok boldogságot nektek!" - írta egy másik kommentelő. 

Krausz Gábor először beszélt arról, hogy miként hatott friss kapcsolatukra az Ázsia Expressz embert próbáló, mégis életre szóló kalandja. A műsor eddig elkészült négy évada alatt voltak olyan szerelmi, baráti és családi kapcsolatok is, melyeket alaposan próbára tett az összezártság és az egymásra utaltság. 

Ez nem igaz Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmére, akik boldogabban és erősebben tértek haza, mint ahogy elindultak. A sztárséf a Borssal osztotta meg tapasztalataikat arról, hogy hogyan hatott a verseny a kapcsolatukra. 

- Anna és köztem minden a lehető legnagyobb rendben van. A kapcsolatunk nemcsak hogy túlélte az Ázsia Expressz viszontagságait, de meg is erősödött. Persze mi ketten és a valódi barátaink pontosan tudták, hogy ez így lesz, így valójában továbbra sem hisszük, hogy a nyilatkozó ismer minket, sőt a létezése is kérdéses, de a lényeg, hogy kár volt aggódni.

Less be Tóth Gabi szentendrei házába: mindig ilyen konyháról álmodott

Az énekesnő megmutatta elkészült álomkonyháját, amivel egyszerűen nem is lehet betelni.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Ezt is szeretjük