Megható, Charlotte hercegnő hogyan tisztelgett a néhai Erzsébet királynő előtt: friss képén különös részletet szúrtak ki

Ez volt Charlotte hercegnő megható tette Erzsébet királynő emlékének tiszteletére.

Charlotte hercegnő tette Erzsébet királynő emléke tiszteletére
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy azt mi is megírtuk, Charlotte hercegnő ma ünnepli kilencedik születésnapját, friss fotójával még a néhai Erzsébet királynő előtt is lerótta a tiszteletét.

Charlotte hercegnő tette Erzsébet királynő emléke tiszteletére

A Katalin hercegné által készített képen Charlotte egy virágbokor előtt látható, ahogy azt a Daily Mail megírta, a növényt Erzsébet királynőről nevezték el.

A Clematis montana Elizabeth jellegzetes tulajdonsága, hogy virágainak színe halvány rózsaszín színű. A vaníliához hasonló az illatuk. Nem ez az egyetlen virágfajta, amely a néhai uralkodónőről kapta a nevét, például Erzsébet királynő rózsa, japán kamélia, illetve királyliliom is van, amelyek szintén rózsaszínben pompáznak.

Erzsébet királynő a 2022-es Chelsea Flower Show-n.
Erzsébet királynő a 2022-es Chelsea Flower Show-n.
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

A 2022-ben elhunyt királynő rajongott a virágokért, a Chelsea-ben tartott virágkiállítást ki nem hagyta volna a programjai közül. Még élete utolsó évében is ellátogatott az eseményre 2022 májusában, mivel akkor már elég komoly mozgáskoordinációs problémái voltak, így egy fehér golfkocsival szállították.

Miért szakított Katalinnal? - Vilmos herceg szívbe markoló választ adott a kérdésre

Vilmos herceg elárulta a fotósnak, miért szakított Katalinnal 2007-ben.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük