Kézilabda

Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém szurkolói

A szervezők a tervek szerint a rendezvényen petíciót íratnak alá a résztvevőkkel, amelyet később eljuttatnak az illetékesnek.

2024.05.06 22:16MTI

Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának szurkolói, mert szeretnék megakadályozni, hogy a klubvezetők szerződést hosszabbítsanak Momir Ilic vezetőedzővel és Gulyás Péter másodedzővel.

A Veszprémi Szurkolói Egyesület közösségi oldalán szombaton azt írták: mindenki számára ismert, hogy a sikertelen Bajnokok Ligája-szereplés ellenére a klub vezetősége - "egészen pontosan csak Csík Zoltán" - hosszabbítani szeretne az Ilic, Gulyás párossal, márpedig ez a szurkolók számára teljes mértékben elfogadhatatlan.

"Az elmúlt három évben - néhány meccs kivételével - folyamatos hanyatlás látható játékunkban, amely a hosszabbítással további mélységekbe rántaná csapatunkat. Azon túl, hogy játékminőségben nem várható javulás, hiszen eddig sem történt meg, kulcsjátékosok távozhatnak, ha ez a döntés hivatalossá válik" - írták.

A szervezők a tervek szerint a rendezvényen petíciót íratnak alá a résztvevőkkel, amelyet később eljuttatnak az illetékesnek.

A bajnokságban és a Magyar Kupában is címvédő Telekom Veszprém a dán Aalborg HB együttesével szemben maradt alul a BL negyeddöntőjében, és 2014-es debütálása óta először fordult elő, hogy két egymást követő szezonban lemaradt a sorozat kölni négyes döntőjéről.

Pénteken a klub közösségi oldalán a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója, Csík Zoltán azt írta: "a csapat és a szakmai stáb továbbra is a vezetőség teljes bizalmát élvezi".

A három évvel ezelőtt kinevezett Momir Ilic és Gulyás Péter szerződése az idény végén jár le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.