szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A meglévő ügyfelek a díjcsomagjukban foglalt adatkeret dupláját használhatják el nyáron a Telenornál – ha aktiválják maguknak az opciót. Az új előfizetők pedig 100 GB-nyi extra netet aktiválhatnak maguknak ingyen.

Extra 100 GB Hipernetet kapnak azok, akik augusztus 19-ig új számlás Hiper tarifa előfizetést kötnek hűségidő vállalásával – közölte a Telenor Magyarország. Az ajánlat egyaránt érvényes az új ügyfelekre, és a kártyás előfizetésről havidíjasra váltó telenorosokra. Az extra 100 GB egyszeri belföldi adatjegyet jelent, amely az új előfizetéshez kapott promóciós kóddal a szolgáltató weboldalán aktiválható augusztus 31-ig. Elhasználni az aktiválás napjától számított 30 napon belül lehet.

A Telenor tájékoztatása szerint, aki nem tudja vagy nem szeretné maga elhasználni a jókora adatmennyiséget, az tovább is adhatja: a promóciós kód átruházható bármely, publikus számlás lakossági előfizetéssel rendelkező lakossági Telenor-előfizetőnek.

A meglévő ügyfelek duplázhatnak

A már meglévő lakossági számlás tarifával rendelkezők augusztus 19-ig a MyTelenor alkalmazáson keresztül nemcsak kedvezménnyel vásárolhatnak egyszeri adatjegyet, de a benne foglalt adatmennyiséget megduplázza a Telenor.

Az 1+1, 3+3 és 5+5 GB adatjegyek esetében az így kapott teljes adatmennyiség felhasználható belföldön és az EU-ban is; a 15+15 GB esetében 17 GB, a 100+100 GB-nál pedig 20,2 GB forgalmazható le Magyarországon kívüli uniós viszonylatban.

A kártyás ügyfelek ugyanebben az időszakban 2 hónapig dupla adatmennyiséget kapnak, ha publikusan elérhető megújuló adatjegyet, vagy megújuló 2in1 perc és mobilinternet-csomagot vásárolnak, vagy már rendelkeznek vele, és ahhoz a MyTelenor appon keresztül aktiválják a duplázást. Az így kapott adatmennyiség belföldön és az EU-ban is leforgalmazható.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.