Combon szúrta élettársát egy nő Kecskeméten

kés, tőr
Vágólapra másolva!
Tavaly tavasszal egy családi vita fajult késelésig Kecskeméten. Ugyan, már korábban is voltak közöttük viták, tettlegességre még nem volt példa. Több, mint húsz éve élt együtt a pár, amikor a nő combon szúrta a férfit, aki az otthonukban elvérzett és meghalt.
Vágólapra másolva!

2019. április 22-én reggel a pár alkoholt vett, majd hazamentek, berúgtak és ebéd után elaludtak. Este 6 óra körül felébredtek és a ház folyosóján valamin összevesztek.

A vita közben a nő egyszer csak combon szúrta a férfit egy késsel,

a comb bal felső részén.

A seb egyből nagyon vérezni kezdett, mert a szúrás, a combi verőeret találta el.

A nő ezután segített a részeg férfinek bemenni a szobába, ahol az, az ágyra borult.

A nő, ruhákkal megpróbálta elállítani a vérzést, ami nem sikerült neki és a férfi rövid idő alatt meghalt.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Ezután a nő eltüntette a kést, a véres ruháit pedig beáztatta és elkezdte felmosni a vért a folyosóról, ahol megszúrta az élettársát. Aztán

este 7 óra körül szólt az egyik szomszédnak, aki miután meglátta a férfit, azonnal hívta a mentőket, akik már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A férfi a combján ejtett szúrás miatt, vérzett el, ami a verőerét találta el. A nő nem látta előre, hogy a szúrástól a férfi elvérezhet és meghalhat, ezért gondatlanságot állapítottak meg. A főügyészség

halált okozó testi sértéssel vádolja a nőt és letöltendő börtönbüntetést és közügyektől való eltiltást javasol vele szemben a bíróságon.