Baleset

Horrorbaleset: leszakadt az autó bal oldala az ütközéskor - videó

Esélyük sem volt a benn ülőknek.

2020.06.08 18:50ma.hu
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Fiatal pár halt meg egy súlyos balesetben reggel, Fejér megyében. Horgászatból tartottak hazafelé egyik barátjukkal, amikor a kocsijuk összeütközött egy kőszállító teherautóval Vértesboglárnál. Mintha összegyűrték volna - teljesen leszakadt a kocsi bal oldala, akkora volt az ütközés. A roncs körül mindenhol szétszóródott alkatrészek és ruhák. Az autó az út menti árokba csapódva állt meg a baleset után. A katasztrófavédelem azt közölte, hogy két ember kirepült a személygépkocsiból, egy pedig a járműbe szorult; utóbbit a mentők segítségével a vértesboglári tűzoltók emelték ki a roncsból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.