Gáspár Laci lányát kisgyerekként ismertük meg - Mirjam már 18 éves, kész nő

Gáspár Laci lánya hiába nagykorú, édesapja szemében örökké kislány marad.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az idő csak úgy rohan, főleg ha a gyerekekről van szó. Mire háromig számolunk, cuki totyogókból felnőtté válnak. Gáspár Laci lányán is csak kapkodjuk a fejünket, hihetetlen, hogy Mirjam már nagykorú.

Az énekesnek három házasságából három gyermeke született: Noel 2016-ban, Lacika 2011-ben jött világra, lányával pedig első felesége ajándékozta meg 2002 decemberében.

Gáspár Laci 18 éves lánya

Mirjamot még baba korában ismerte meg az ország, miután édesapja benevezett a Megasztár 2003 októberében indult első szériájába, így a lány szinte a szemünk előtt nőtt fel.

- Furcsa dolog, hogy látom, milyen nagy már a lányom. Lassan már egy kész nő, de nekem még mindig ő a kicsi Miri. Szerintem mindig is az lesz - mesélte a Családvarázs című műsorban 2020 októberében. 

18 éves korára sokat változott, apja Instagram-fotói alapján stílusa évről évre nőiesebb: szeret csajos ruhákba bújni, és feltűnően sminkelni. A képek azt is elárulják, hogy öccseivel mennyire harmonikus a kapcsolata, árad róluk a testvéri összetartás.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Gáspár Laci 18 éves nagy lánya.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük