DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Megjelent a Száguldás és cirkusz 2020-2021

Már kapható a 2020-as Formula-1-es szezon bemutatását és a 2021-es idény felvezetését megcélzó kiadványunk. A gyűjtemény legújabb darabját olvasóink a Formula.hu webshopon keresztül is megrendelhetik.

A Száguldás és cirkusz hosszú évek óta foglalja össze az adott Formula–1-es idény minden eseményét és fordulatát. A 2020-as kötet is erre törekszik, nyomon követve a rendkívüli menetrenddel, gyakran nézők nélkül lezajlott versenyhétvégéket.

SzC-2020-2021-allo-web



Sorra vesszük a világjárvány miatt felborult szezon minden kulcspillanatát, kezdve az idénynyitó Ausztrál Nagydíj botrányosan alakult eltörlésével. A kötet egyik főszereplője természetesen Lewis Hamilton, aki a szenzációs hetedik világbajnoki címével utolérte a sport valaha volt legeredményesebb pilótáját. Az előszót nem más, mint az FIA elnöke, Jean Todt írta.

SzC-2020-2021-Todt-web

Persze nem maradt szó nélkül a Ferrari már-már botrányos teljesítménye, a középmezőny elképesztően szoros küzdelmei, és a pilótapiacon történt átigazolások sem. A szélsőséges, elképesztő és fantasztikus jelzőkkel illethető 2020-as szezon a mezőny minden szintjén bővelkedett a különleges sztorikban, emellett pedig kötetünk már a 2021-es évadra, annak új felállásaira és szabályaira is előretekint.

SzC-2020-2021-fekvo-web

Az olvasók, akik mindenképpen szeretnének szert tenni a 2020-as évösszegző kiadványra, vagy már előre gondoskodnának a karácsonyi meglepetésről, webshopunkon keresztül megrendelhetik a Száguldás és cirkusz 2020-2021-et 4990 forintos áráért. A könyvek kiszállítása a rendelést követő 4-5 munkanapon belül történik. Kínálatunkban megtalálhatók a gyűjtemény korábbi darabjai, amelyek kedvezményes áron akár egyben is megrendelhetők. További árkedvezményben részesül, ha egyben megrendeli idei mindhárom kiadványunkat. Részletek itt.

SzC_2013-2020 egyben_web_cut

A rendelés a Formula.hu webshopján keresztül, ide kattintva lehetséges.

A könyv december 1-től lesz elérhető a könyvesboltokban, szerkesztőségünk másik kiadványa, az Autósport évkönyv is hamarosan megjelenik.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: