Sárközi Ákos megmutatta 5 fős családját: feleségével két lányt és egy fiút nevelnek közösen

Cuki fotókon Sárközi Ákos és felesége, valamint a három gyerkőc.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sárközi Ákos 2016-ban csatlakozott A Konyhafőnök zsűrijéhez Wossala Rozina és a műsorvezető, Fördős Zé mellé. Egy évvel később Wossalát Rácz Jenő váltotta le, majd a hatodik évadban teljesen megváltozott a műsor menete: onnantól fogva a séfek csapatokra bontották a versenyzőket, és egymással is megmérkőztek.

A Michelin-csillagos szakács a gasztrovetélkedőben bebizonyította, hogy nem ismer tréfát a konyhában, ugyanakkor azt is többször láthattuk, milyen atyáskodva bánik azokkal a játékosokkal, akiknek kötényt adott. Nem véletlen, hogy úgy terelgeti őket, mintha a gyerekei lennének, hiszen a való életben van gyakorlata e téren.

Sárközi Ákos és családja

Első házasságából egy lánya született, a 12 éves Anna, illetve jelenlegi felesége, Éva két gyermekét is közösen nevelik. A büszke apuka olykor az Instagramon mutatja meg, milyen szép családdal büszkélkedhet. A kommentszekciót rendre elöntik a rajongók dicsérő szavai, nem győzik hangsúlyozni, hogy árad a fotókról az idill és az összhang.

„De jó látni ezt a szép mosolygós családot. Ákos büszke lehetsz, szép családod van! Gratulálok!” - írta az egyik követője.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen tündéri családja van A Konyhafőnök séfjének, Sárközi Ákosnak.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük