Virgil van Dijk szerint “nincs hír” az új liverpooli szerződéséről

Az angol labarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool csapatkapitánya, Virgil van Dijk új információkat osztott meg szerződéshosszabbításával kapcsolatban. 

 (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

A Liverpool csapatkapitány Virgil van Dijk szerint “nincs hír” az új szerződésével kapcsolatban, de ragaszkodik ahhoz, hogy izgatottan várja a jövőt a csapatnál.

A holland védő a nyáron lép be jelenlegi szerződésének utolsó évébe, és elfogadja, hogy Jürgen Klopp utódjának keresése volt a klub prioritása az elmúlt hónapokban. Az új sportigazgató, Richard Hughes feladata lesz a szezon vége után a szerződések hosszabbításáról szóló tárgyalások vezetése.

“Nincs miről beszélnem, mert nincs semmi hír”

– mondta Van Dijk.

“Azt hiszem, a klubot nagyon lefoglalja, hogy ki lesz az új menedzser, és ezen van a hangsúly. Nagyon boldog vagyok itt, szeretem a klubot, és ezt ti is láthatjátok. Már most is hatalams része az életemnek. A hangsúly most az utolsó két meccsen van, aztán a klub arra fog koncentrálni, hogy ki lesz az új menedzser, és nagy átmenet lesz, aminek én is a része vagyok.”

A nyár a változások nyara lesz az Anfielden, hiszen a hírek szerint Arne Slotot fogják kinevezni a vezetőedzői posztra, és Van Dijk tudja, hogy fontos szerepe van abban, hogy az egyik korszakból a másikba való átmenet a lehető legzökkenőmentesebb legyen.

“Ő (Slot) lesz az új menedzser? Semmit nem jelentettek be, de vannak erről pletykák”

– tette hozzá.

“Ha vége a szezonnak, akkor majd arra koncentrálunk, hogy mi következik, de tény, hogy sok változás lesz, és érdekes lesz. Azért vagyok itt, hogy részese legyek ennek, és már nagyon várom. A csapatkapitány vagyok, így segíteni akarok, segíteni fogok és segítenem kell. Ha ő lesz az, aki jön, akkor majd neki.”

A vasárnapi 4-2-es győzelem a Tottenham ellen visszaadott némi pozitivitást az elmúlt hetek kudarcai után, amikor a Liverpool kiszállt a bajnoki címért folyó harcból.

fociclub

A Virgil van Dijk szerint “nincs hír” az új liverpooli szerződéséről bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.