DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 29. hétfő
Egyéb

Trendvadász: A Formula Plaza májusi ajánlatai

Már májust írunk, de még mindig a #maradjotthon a legnépszerűbb hashtag, még szerencse, hogy a négy falon belül is el lehet foglalnia magát az embernek ezzel-azzal. Reggel mondjuk főz egy jó kávét a hi-tech masináján, aztán belehuppan a gamerfoteljébe és nézegeti az F1-es világbajnokok poszterét, elindít egy 3D nyomtatást, később pedig egy AMG Mercedes edzőcipőben nekiindul a világnak, hogy teljesítse a napi lépésszámot.

 

COUGAR RANGER gamerfotel

Ha már az e-versenyzés heteit éljük, miért ne sportolhatnánk egy hatalmas fotelből? Az Alza megoldja! A gamerszékekről már múlt időben kell beszélnünk, mert itt a gamerfotel. Igaz, hogy 30 kilogrammot nyom, de a terhelhetősége 160 kg, a kényelme pedig…

82 390 Ft

alza.hu

05



Creality 3D Ender 3 nyomtató

Ilyen könnyű még soha nem volt 3D-modelleket nyomtatni, hiszen az Ender 3 egy megfizethető modell, ráadásul nagy nyomtatási területet kínál. Összeszerelése pofonegyszerű, a nyomtatóágya fűtött, tehát ideális kezdőszettnek számít.

78 000 Ft

3djake.hu

HTB1v_RSKxSYBuNjSspjq6x73VXap

A FORMULA–1 VILÁGBAJNOKAI plakát

Talán soha nem volt még ennyire fontos szerepe egy plakátnak, mint járvány idején: ha kitesszük a falunkra, minden nap F1-es autókat nézegethetünk, ráadásul nem is akármilyeneket. A 70 évnyi világbajnokot 100 x 70 cm-es formátumban lehet megrendelni.

1990 Ft

webshop.formula.hu

EasyCapture1_1

Honor MagicWatch 2 okosóra

Két új, az egészségre fókuszáló funkcióval bővült a MagicWatch 2. Mostantól folyamatosan képes mérni a véroxigénszintet, így aktuális képet ad testünk oxigénellátottságáról, valamint elemzi a női ciklust viselőjének szervezetével és életmódjával összefüggésben. A Honor különlegessége intelligens és stílusos társ az egészség megőrzésében, a sportolás hatékonyabbá tételében és a motiváció fenntartásában.

59 990 Ft

edigital.hu

honor-magicwatch-2-header

PUMA Mapm Drift Cat 8 306502 01 sportcipő

Ha Mercedes-rajongó vagy, és nem mindegy, miben nyomod a gázt, neked találták ki ezt az AMG Petronas lábbelit. Keskeny szabásának, vékony talpának, és lekerekített sarkának köszönhetően vezetés közben mutatkozik meg a cipő igazán kényelmes oldala.

37 790 Ft

ecipo.hu

71W0mOjJ7xL._AC_UL1500_

JURA S8 Chrome automata kávéfőzőgép

Mit szólnál hozzá, ha az otthoni vagy az irodai kávédat a mobilodról készíthetnéd? A Jura egyes csúcskategóriás modelljei, például az S8-as már erre is képes, egy kattintással indítható a darálás és főzés, aztán érkezhet az Espressótól a Latte Macchiatóig számtalan verziót kínáló frissítők egyike.

Ár: 549 999 Ft

jurastore.hu

jura s8 s8_1

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: