DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap
F1

Hakkinen: Vettel tényleg jó srác

A kétszeres F1-es világbajnok szerint az a gond, hogy Sebastian Vettel nem mutat meg magából eleget a nyilvánosság előtt és nem aktív a közösségi médiában. Pedig kellene.

Mika Hakkinen szerint azért is ilyen Sebastian Vettel megítélése a Formula-1 világában, mert teljességgel elzárkózik a rajongóitól, a közönségtől. Akik ismerik, azok tudják, hogy egy intelligens, jó humorú ember, akivel jól érzik magukat a többiek, de mivel a közösségi médiában minimálisan sem aktív (pedig már Kimi Raikkönen is az!), így nagyon keveset tudunk a személyes oldaláról, ez pedig ma már nem fér bele.

guy



"Amikor magáról beszél, vagy a családjáról, vagy a versenyzésről, akkor ő tényleg egy nagyszerű srác. De az nem elég, hogy Vettel csak a médián keresztül, sajtótájékoztatókkal kommunikál a rajongóival" - mondta a kétszeres világbajnok expilóta az F1 Nation podcastben. "Nem fogok neki tanácsot adni, hogy mit csináljon, de én szeretném, ha többet mutatna meg magából a nyilvánosság előtt. A szurkolók imádnák."

Ami pedig a Ferraritól való távozását illeti, egyszerűen összegezte véleményét Hakkinen: "Óriásit csalódott a Ferrariban, már nem élvezte többé a munkát és nem érezte magát jól ott, mert folyamatosan kritizálták."

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: