DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap
F1

Podcast: Mészárlás és dupla nulla

Kibeszéltük a Stájer Nagydíjat és megválasztottuk a hétvége legjeit: A KÖR Hamiltontól, totális csőd a Ferrarinál, éledező Renault, Perez tündöklése és bukása, lesipuskás Norris, balszerencsés Mick Schumacher, és a kavaró brit újságírók.

A #FormulaHUPodcast minden eddiginél nagyobb fába vágta a fejszéjét: a 35. Magyar Nagydíjra való ráhangolódás jegyében egy ötnapos beharangozó sorozatot indítunk számos érdekességgel, és egy igazi szupersztárvendéggel, a háromszoros világbajnok Nelson Piquet-vel. Az első részben azonban még vissza kell tekintenünk az előző hétvégére, hiszen az első Stájer Nagydíj – ha a szezonnyitó izgalmait nem is ismételte meg – számos érdekességet tartogatott, melyeket jó alaposan kibeszéltünk, és a hétvége legjeit is megválasztottuk.

 

Arra is biztatunk titeket, hogy ha van kedvetek, hallgassatok bele a korábbi műsorainkba, melyeket a cikk aljára beillesztett lejátszóban megtalálhattok. Kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat a közösségi médiában a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk. Hallgassatok belénk!

Formula Podcast_hirdetes_S01_E23_A



A Formula.hu podcastje az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: